HostX Веб Хостинг

Имаме совршен хостинг план за вашиот следен сервер, сајт, апликација, платформа или блог - сите поддржани од вашата наградувана 24/7 поддршка..

Linux хостинг

Почнувајќи од

$ 135 USD/Mo

 • Започнува со страницата 1
 • 3 средини / сајт
 • 25K посети / месец
 • 50GB пропусен опсег
 • вклучени се CDN & SSl
 • Миграции бесплатно
 • ефикасноста на страница бесплатно
 • Моќни алатки достапни
Без ризик 60 дена.

Земете 2 месеци бесплатно со
годишен приход.

Нарачајте СЕГА

Growth

Почнувајќи од

$ 115 USD/Mo

 • Започнува со страницата 1
 • 3 средини / сајт
 • 25K посети / месец
 • 50GB пропусен опсег
 • вклучени се CDN & SSl
 • Миграции бесплатно
 • ефикасноста на страница бесплатно
 • Моќни алатки достапни
Без ризик 60 дена.

Земете 2 месеци бесплатно со
годишен приход.

Нарачајте СЕГА

SCALE

Почнувајќи од

$ 180 USD/Mo

 • Започнува со страницата 1
 • 3 средини / сајт
 • 25K посети / месец
 • 50GB пропусен опсег
 • вклучени се CDN & SSl
 • Миграции бесплатно
 • ефикасноста на страница бесплатно
 • Моќни алатки достапни
Без ризик 60 дена.

Земете 2 месеци бесплатно со
годишен приход.

Нарачајте СЕГА

ЦЕЛОСЕН ПЛАН

Прилагодете го вашиот хостинг план според вашите сопствени барања.
 • Посветен средина
 • Висока перформанси
 • Висока достапност / вишок
 • Успеа
 • Одговор за најбрза поддршка
Повик +1(929)8002575

да разговара со специјалист за продажба

Нарачајте СЕГА
Price Table 2

Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

Изберете го најдоброто искуство со Облак Хостинг за вашиот бизнис!